Szinte nincs a világnak olyan országa, ahol szakmai körökben ne ismernék a SECO-LARM® által gyártott jármű-vagyonvédelmi eszközök, az  AMAX®  CRIMEBUSTER®  ENFORCER® SECOPAGE® SLI®  márkaneveket. A cég 1971 óta kimondottan vagyonvédelmi eszközök gyártásával foglalkozik. Ezen belül egyik  fő profilja a jármű vagyonvédelem,  kiemelten a járműriasztók és immobilizerek gyártása. A Föld több mint 90 országába szállítja termékeit. 32 év gyártási és fejlesztési tapasztalatával, kiváló piaci stratégiájával az élmezőny egyik meghatározó vezetője.
A konkurrens gyártók és forgalmazók is elismerik a termékek magas színvonalát. Hazánkban ezek a termékek már 19 éve a TOP-listát vezetik.

Az ENFORCER®  készülékek kifejlesztésénél alapfeltétel volt a legkorszerűbb SMD gyártástechnológia, mellyel a készülékek méretei az előző termékekhez képest jelentősen csökkentek, de a legkorszerűbb mikroprocesszorok felhasználásával / Microchip / biztosítják az inteligens, hibamentes működést. Szakítottak a múlttal és az új fejlesztésnek köszönhetően elhagyták a készülékekről a DIP kapcsolókat.
Élve a mikroprocesszorok által nyújtott lehetőséggel, a beállítások a gyújtáskulcs és a szervizkapcsoló segítségével, szoftverből programozhatóak. Beépítettek minden olyan vezérlési funkciót, időzítőket, melyeket a modern gépkocsik elektronikája igényel, valamint lehetőség nyílt a vevők által megkívánt konfort szolgáltatások széles választékára. Az RF távvezérlős készülékek a világ legprofesszionálisabb ugrókód rendszerét, a Microchip által kifejlesztett legújabb KeeloqTm szisztémát használják, mely a mai viszonyok között a legbiztonságosabb.
Az  ENFORCER® termékek magas szinvonalú, különösen kiemelt technológiával történik. Ennek eredménye, hogy a meghibásodások száma nem haladja meg a 0,001%-ot.

A minőséget jellemzi az a tény, hogy a központi egységekre nyújtott garancia a gépkocsi élettartamával azonos.

 

 

SECO-LARM's Registered Trademarks Include:

SECO-LARM , ENFORCER,  SLI,  AMPRO,  AMAX,  CBA,  CRIMEBUSTER,  CODEBUMP,  SECOPAGE
QQT (Quick and Quiet Testing),  ECL,  RF Code Wash,  True Trigger,  Stay-Safe Disarm,  DPP (Dual Power Protection),  Quiet Chirp