Az  R/C SYSTEMS  Co. speciális területe jármű és objektum vagyonvédelmi eszközök forgalmazásása, gyártása és telepítése. Fő termékcsoportunk a SECO-LARM Inc.,  által gyártott járműriasztók és jármű-vagyonvédelmi eszközök, ezen belül kiemelten az AMAX, CRIMEBUSTER,  ENFORCER, SECOPAGE, SLI,  névre hallgató autóriasztó család és tartozékaik. A palettán megtalálhatók a világszínvonalú, lakás és objektum riasztórendszerek, videó kamerák és megfigyelőrendszerek.

A R/C SYSTEMS  Co. a fent jelzett termékek magyarországi képviselete, kizárólagos forgalmazója, és garanciális háttere. Cégünk szakemberei folyamatos képzéssel és tudásuk legjavát adva azon dolgoznak, hogy az általunk kínált vagyonvédelmi eszközök a kor követelményeinek a legmesszebbmenően megfeleljenek. Folyamatos szakmai konzultációkkal, észrevételekkel segítjük a gyár fejlesztői munkáját. A naprakész piaci jelenlét igen fontos, hiszen mindenki előtt ismeretes, hogy a vagyonvédelmi munka és a bűnözés versenyben van egymással. Termékeink műszaki színvonalánál a szakemberek is tapasztalják, és elismerik a kiemelt biztonságtechnikai megoldásokat.
A minőséget és a megbízhatóságot nem csak tervezőmérnökeink munkája, az ISO 9002-es gyártásstruktúra, valamint a termékek előállításához használt, multinacionális vállalatok alkatrészei is garantálják.

Árukínálatunkban szerepelnek egyéb olyan termékek is, melyek tevékenységünkhöz kapcsolódnak, de a SECO palettáján nem találhatók. Az ilyen jellegű termékeket hosszas tesztelés után engedjük a piacra, ezzel védve jó hírnevünket.

Cégünk országos dealerhálózatot alakított ki annak érdekében, hogy a vásárlók, járműkereskedők, jármű és objektum-vagyonvédelemmel foglalkozó további cégek rövid úton juthassanak termékeinkhez.
 

Észrevételünk szerint piaci forgalmunk emelkedése nem csak üzletpolitikánknak és reklámainknak köszönhető, hanem a megelégedett felhasználók javasolják barátaiknak, kollégáiknak, ismerőseiknek termékeinket, mely visszajelzés számunkra, hogy amit az előzőekben leírtunk a tiszta valóságot tükrözi.