Home

 

RCG-02 Típusú GSM rendszerű kapucsengő, kaputelefon és kapunyitó készülék

 

A készülék ismertetése:

A készülék alapvetően egy GSM alapú kapu csengő, -telefon, -kapu nyitó rendszer. Ez a rendszer egyrészt nagy fokú kényelmi, másrészt biztonságtechnikai funkcióit lát el.
A fejlesztés során figyelembe vettük a használhatóságot és a maximális biztonságot. Kényelmes, azért mert a telefon / vezetékes vagy GSM /  mindig kéznél van.
Lehetünk akár a nappaliban, hálószobában, fürdőszobában, munkahelyünkön netán külföldön nem maradunk le egyetlen csengetés azonosításáról sem.

Evvel ellentétben a normál kaputelefon kezelőjét általában a bejárati ajtó mellett szerelik fel. Így, amikor csengetnek a „kapun”, helyhez kötött a kommunikáció, és a .„kapuval”.kapcsolatos minden teendő.

A GSM rendszerrel nem csak a csengetés és evvel kapcsolatos kommunikációra nyílik lehetőség, ha nem a meglévő elektromos kapu/k/ nyitására is a kommunikáció alatt. Amennyiben valaki becsenget, és be akarja engedni, lehetősége van rá, hogy a személy- vagy a kocsibejárót, akár beszélgetés közben is a telefonon egy gomb megnyomásával kinyissa. Ez a lehetőség is biztosított a világ bármely pontjáról az Ön részére. Hazafelé menet egyetlen telefon hívással kinyithatja a kaput, legyen az autó vagy személyi bejáró. Ez minden esetben költségmentes, hiszen a priorítást élvező telefonokkal elég ráhívni a kaputelefonra. Ilyen esetben a rendszer azonosítja a hívószámot, bontja a kapcsolatot és nyitja a kaput. /költségmentes/ Biztonsági szempontból is igen előnyös ez a rendszer. A bűnözők próbacsengetéssel tartanak terepszemlét, hogy tartózkodik-e otthon valaki. A rosszhiszemű látogató, valószínűleg azonnal odébb áll, ha felveszik a kaputelefont. A GSM-es kaputelefonnal Ön mindig otthon van, hiszen az Ön /vagy családja/ zsebébe csengetnek, ezért akkor is otthon van, ha nincs otthon.

A készülék tetszőleges GSM szolgáltató SIM kártyájával működik.

Mennyibe kerül a GSM kaputelefonunk üzemeltetése?
Ha GSM csoportunkban lévő kártyát alkalmazunk, akkor csak az áramköltség a fizetendő. Feltöltős kártya esetében is csak néhány száz forint lehet a kártya forgalmi díja.

Feltöltős kártya esetén mi történik a szolgáltató által küldött egyenleg közlő SMS-el?
A rendszer telefonszámára érkező minden SMS üzenet mely nem értelmezhető a kaputelefon szoftvere számára azt azonnal továbbítja a azokat a készülék az elsődleges telefonszámra továbbítja, majd törli.

SIM kártya védelme.
Lehetőség nyílik a SIM kártya védelmére. A beépített GSM egység számára megadható a kártya PIN kódja. Így a kártya illetéktelen kezekbe kerülése esetén hasznavehetetlen.

Kültéri egység védelme.
Kültéri egység illetéktelen kezek által történő megbontása esetén a rendszer azonnal SMS üzenetet küld a felhasználók számára.

Ha a kültéri egység 2 nyomógombos akkor a rendszer két lakást tud elszeparáltan ellátni, azonos funkciókkal!

Kérje tájékoztatónkat vagy hívjon minket telefonon. Szívesen válaszolunk minden kérdésére.

 

 

Védje lakását, üzletét és egyéb objektumait az általunk tervezett és kivitelezett rendszerekkel.